KAFKAS
V
AKFI
 VAKIF HAKKINDA  
 BUGÜNKÜ 
 KAFKASYA
 
 ANALİZ  
 DİASPORA  
 KÜLTÜR  
 TARİH  
 İZ BIRAKANLAR  
 KAFKAS
 KİTAPLIĞI
 
 BELGELERLE 
 KAFKASYA
 
   
 SERBEST KÜRSÜ  
 MÜZİK  
 SOHBET ODASI  
 E-MAİL  
 ANA SAYFA  
 


 


Rusya'nın işi silah


08.02.2001

Silah satışından geçtiğimiz yıl 4 milyar dolar kazanan Rusya'nın bununla son 10 yılın en yüksek rakamına ulaştığı bildirildi.
İnterfaks ajansında yer alan habere göre, devlete ait silah ihracat şirketi Rosoboronexport'un müdür yardımcısı Viktor Komardin, toplam ihracatın 3'te 1'ini Hindistan'a olan satışların oluşturduğunu söyledi.

T-90S tankları ve diğer silahlarla ilgili bir anlaşmanın hazırlıkları için Hindistan'da bulunan Komardin, bu yılın ilk çeyreğinde imzalanması beklenen anlaşmanın 1 milyar doları geçeceğini belirtti. Rusya, dünyada en çok silah ihraç eden ülkeler arasında ABD, İngiltere ve Fransa'dan sonra 4. sırada bulunuyor.

Zaman

Ajans Kafkas Editörü: Fehim Taştekin
Anasayfa | Vakıf Hakkında | Ajans Kafkas | Bugünkü Kafkasya | Analiz | Diaspora | Kültür | Tarih | İz Bırakanlar | Kafkas Kitaplığı Belgelerle Kafkasya | Müzik | Resim Arsivi | Serbest Kürsü | Sohbet Odası | Linkler